Over Menken

Over ons

Menken Werkbladen is gespecialiseerd in het fabriceren van bladen met een kunststof toplaag. Het assortiment biedt een brede keuze in soorten, maten en vormen. Van aanrechtblad tot barblad en van bureau tot wastafelelement.

Met een up-to-date machinepark kan alles in eigen huis worden vervaardigd. Een moderne kleurencollectie en uitgebreid assortiment spoelbakken maken de keuze bijna eindeloos. Naast bladen met HPL-toplaag leveren wij ook bladen van graniet, composiet en keramiek, Hi-Macs en RVS.
Ook voor deze bladen geldt dat er een uitgebreide keuzemogelijkheid is in randafwerking en kleur.

Familiebedrijf

Familie

bedrijf

Sinds de oprichting is Menken Werkbladen een echt familiebedrijf, inmiddels is de 3e generatie al werkzaam in het bedrijf. Het begon allemaal toen Huub Menken het idee kreeg om in Noord en Zuid-Holland werkbladen te gaan produceren en verkopen. Het productiebedrijf Menken Werkbladen werd in 1984 opgericht en samen met zonen Leen en Erwin werd een start gemaakt. In 1994 is het bedrijf verhuisd naar een groter en moderner pand op de huidige locatie in Katwijk. Na een aantal jaren is Mark Menken, zoon van Huub en broer van Leen en Erwin, toegetreden tot het bedrijf. Hij is verantwoordelijk voor de financiële administratie en de programmering van de diverse machines.

Sinds 2019 is het bedrijf Menken Meubelmakers van Tim en Bob Menken, zonen van Leen, samengevoegd met Menken Werkbladen en is Youri, zoon van Erwin, het verkoopteam komen versterken.

klant centraal

Wij hechten veel waarde aan de relatie met de klant. De klant staat dan ook altijd op de eerste plaats. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij door de jaren heen al veel trouwe klanten aan ons hebben mogen binden. En daar zijn wij zeer trots op.

tendensen

Laten we vooral ook even naar de toekomst kijken. Inmiddels wordt er hard gewerkt aan een nieuw, in eigen land ontwikkeld orderverwerkingssysteem en een nieuw grafisch tekenprogramma. Dochteronderneming Menken Meubelmakers is gespecialiseerd in het fabriceren van op maat gemaakte interieur- en badkamermeubels. Daarmee kunnen wij als bedrijf ook markten als de badkamerbranche benaderen.

Meestgestelde vragen

Meest gestelde vragen 

U kunt uw bestelling telefonisch of per e-mail aan ons toezenden.
Telefoon nr. 071 408 00 03 / E-mail: info@menkenwerkbladen.nl

De standaard levertijd van onze bladen is 3 tot 4 weken. Uitzondering hierop zijn de HPL-bladen met waterkering tot 600 mm diep met een kleur uit de Menken Werkbladen Top20 kleurenwaaier. Hiervoor geldt een levertijd van 1 tot 2 weken. Voor HPL-bladen met een kleur buiten de Menken collectie is de levertijd altijd in overleg.

U ontvangt binnen twee dagen na uw bestelling per e-mail een bevestiging van uw order. De eerste pagina van onze bevestiging bevat de berekende maten. De tekening van uw order vindt u op pagina twee. Hierop staat de tekening met de definitieve maatvoering. Wij adviseren u de bevestiging altijd zorgvuldig te controleren. Bevestigingen van graniet, composiet, keramiek bladen ontvangen wij graag voor akkoord getekend retour.

Wij verzoeken u uw wijziging en/of annulering per e-mail of telefonisch zo spoedig mogelijk aan ons door te geven. Wijzigen en/of annuleren is niet meer mogelijk:

– Binnen tien werkdagen voorafgaand de gevraagde leverdatum;
– Als de order reeds in productie is genomen. (bij spoedorders);
– Als het een kleur buiten de Menken collectie betreft;
– Als het een blad met een speciaal model of materiaal betreft.

Alle producten worden met eigen vervoer volgens een vaste route franco bij uw magazijn bezorgd.

Maandag      Regio Amsterdam
Dinsdag       Regio Rotterdam
Woensdag    Bollenstreek en Noord Nederland
Donderdag    Zuid, Oost en Midden Nederland
Vrijdag         Regio Den Haag

Deze vindt u in ons prijzenboek hoofdstuk 14 of neem contact met ons op via 071 40 80 003 of stuur een e-mail naar info@menkenwerkbladen.nl.